TUOTEPALKINTOJEN TOIMITUSEHDOT

 1. Kampanjatoimisto Kulman yhteystiedot

  Kampanjatoimisto Kulma Oy
  Tehtaankatu 27−29 A
  00150 Helsinki, Finland
  Puhelin 09-6824 1524
  www.kulma.com
  Sähköposti kuluttajapalaute@kulma.com

 2. Tuotepalkintojen toimitus

  YkkösBonuksen palkinto-ohjelman tuotepalkinnoista ja niiden toimituksesta vastaa Suomen Lähikauppa Oy:n puolesta Kampanjatoimisto Kulma Oy. Palvelupalkintojen sisällöstä vastaa kukin palkintopalvelun tuottaja.

  Fyysiset tuotepalkinnot toimitetaan Kampanjatoimisto Kulman kustannuksella Suomessa tuotteen koosta riippuen Postin välityksellä tai Matkahuollon kautta asiakkaille noudettavaksi asiakkaan valitsemasta Matkahuollon jakeluverkoston toimipisteestä, mukaan lukien Suomen Lähikauppa Oy:n kyseistä palvelua tarjoavat toimipisteet. Sähköiset tuotepalkinnot toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

  Tuotepalkinto pyritään toimittamaan asiakkaalle yhden (1) viikon kuluessa tilauksesta. Lehtitilausten ensimmäinen numero toimitetaan noin 2-3 viikon kuluttua tilauksesta. Jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla 30 päivän kuluessa tilauksesta, pisteet palautetaan 30 päivän kuluttua tilauksesta asiakkaan YkkösBonus-kanta-asiakastilille.

  Mikäli tuotetta ei noudeta tilaajan toimesta ja se palautuu lähettäjälle noutamattomana, ei pisteitä voida palauttaa. Tuote voidaan tilaajan toiveesta toimittaa hänelle uudestaan, mutta niin että uudestaan lähetyksen kustannukset tulevat tilaajan maksettavaksi.

 3. Tuotepalkintojen vaihto- ja palautusoikeus

  Tuotepalkinnoilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan sekä sisältää kaikki palkintoon liittyvät osat ja materiaalit.

  Seuraavilla tuotepalkinnoilla ei ole peruutusoikeutta:
  • palkinto, joka toimitetaan sähköisesti asiakkaan tilauksessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen
  • palvelupalkinnon suorittaminen tai palvelun toimittaminen sähköisesti on asiakkaan suostumuksella aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä
  • tuotepalkinto valmistetaan tai sitä muunnellaan asiakkaan toivomusten mukaisesti
  • tuotepalkintoa ei luonteensa vuoksi voida palauttaa edelleen myytäväksi tai toimitettavaksi taikka se voi nopeasti pilaantua tai vanhentua
  • verkon kautta toimitetut majoituspalvelut
  • verkon kautta toimitetut konserttiliput
  • avatut, sinetöityinä toimitetut CD-levyt, elokuvat, konsoli- ja tietokonepelit sekä -ohjelmat
  • sanoma- ja aikakauslehdet

  Mikäli tuotepalkinto on rikki, viallinen tai väärä taikka tuotepalkinnon toimituksessa on virhe, reklamaatiot osoitetaan Kampanjatoimisto Kulma Oy:lle (yhteystiedot kohdassa 1). YkkösBonus–pisteisiin liittyvät kysymykset ja reklamaatiot osoitetaan YkkösBonus-kanta-asiakaspalvelulle.

  Vaihdettavat tai palautettavat fyysiset tuotepalkinnot lähetetään postitse tai Matkahuollon kautta Kampanjatoimisto Kulmalle (osoite kohdassa 1). Sähköiset tuotepalkinnot palautetaan sähköpostitse. Kampanjatoimisto Kulma vastaa lähetyskuluista. Tuotepalkinto tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.

  Vaihdettavan tai palautettavan tuotepalkinnon mukaan tulee liittää seuraavat tiedot:
  Asiakkaan nimi
  Asiakkaan osoite
  Asiakkaan puhelinnumero
  YkkösBonus−asiakasnumero
  Tuotepalkinnon nimi
  Tuotepalkinnon tuotekoodi
  Alkuperäinen kuormakirja

  Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2-3 viikkoa. Ainoastaan Suomesta lähetettyjä palautuksia lunastetaan.